ΗΠΑ: Ξαφνικά στα 3 εκατομμύρια οι σακάτες από τις ενέσεις πάθους και "δημόσιας υγείας"



ΗΠΑ: Ξαφνικά στα 3 

εκατομμύρια οι σακάτες από τις 

ενέσεις πάθους και "δημόσιας 

υγείας"


3 εκατομμύρια άνθρωποι ξαφνικά γίνονται ανίκανοι για εργασία μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

Στοιχεία από το Υπουργείο Εργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών μας δείχνουν ότι υπήρχαν περίπου 29 εκατομμύρια άτομα με αναπηρία στις Ηνωμένες Πολιτείες για πέντε συναπτά έτη. Αυτό άλλαξε μετά την κυκλοφορία του εμβολίου!!!

Μια κορύφωση σημειώθηκε την άνοιξη του 2021 και μια άλλη παρατηρήθηκε το φθινόπωρο του 2021, είπε ο Ed Dowd, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου BlackRock, στο War Room του Bannon. Περίπου τρία εκατομμύρια άτομα με αναπηρία προστέθηκαν μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τις ελλείψεις εφοδιασμού, τόνισε ο Ντάουντ. Ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ υψηλότερος. «Είναι η καταστροφή της κοινωνίαςο».

Ο Steve Bannon, εν τω μεταξύ, υπολόγισε: 3 εκατομμύρια από τα 30 εκατομμύρια είναι 10%. «Είναι μια τεράστια αύξηση. Αυτά είναι εκπληκτικά νούμερα».

«Δεν υπήρξε καμία αλλαγή για πέντε χρόνια και ξαφνικά προστίθενται τρία εκατομμύρια άτομα με αναπηρία;» ρώτησε ο Μπάνον. «Σωστά», απάντησε ο Ντάουντ.

  


πηγη

KORAKAS NEWS

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.