ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



            ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ 

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - 

ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΟΝ 

ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ 

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: έχουμε εξηγήσει εκατοντάδες φορές ότι θα τους φάνε όλους λάχανο με τις βοηθητικές και οι παπαγάλοι συνεχίζουν να μην σας λένε λέξη από την αιτία...από τι πεθαίνουν οι νέοι υγιείς άνθρωποι και γιατί σκάνε οι καρδιές τους;;; Που να γνωρίζατε όλοι σας τι ΚΑΡΜΑ δομεί η στάση σας και η αδιαφορία σας να ψάξετε και να ενημερώσετε για την ΑΛΗΘΕΙΑ ή να αντισταθείτε στην ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ του αιώνα!

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός φοιτητής στο διαμέρισμά του

11.6.2022

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (11/6) στην Κρήτη, με έναν νεαρό άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα ekriti, πρόκειται για 21χρονο φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να ανησυχούν.

Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά Χανίων, επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου το διαμέρισμά του, ωστόσο αυτό που αντίκρισαν δεν το περίμενε κάνεις.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.


πηγή :

ekriti

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.