ONS: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδια


   ONS: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδια


Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής έχει αποκαλύψει χωρίς να δίνει έμφαση ότι τα παιδιά έχουν 82 έως 303 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19.

Αυτά τα στοιχεία είναι τρομακτικά. Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22, τα διπλοεμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά έως και 39 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά και οι διπλοεμβολιασμένοι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά έως και 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους έφηβους. Οι αντίστοιχοι αριθμοί για τη τρίτη δόση εμβολίου, όπως θα δείτε, είναι πραγματικά τρομακτικοί…ιδιαίτερα στα παιδιά… 

Πηγή: Lorphic web Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση 

Τα στατιστικά στοιχεία είναι τρομακτικά, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πίσω από αυτά τα στατιστικά κρύβονται πραγματικοί άνθρωποι που υποφέρουν και έχασαν τη ζωή τους, και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι παιδιά.

Στις 16 Μαΐου 2022, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων που περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους «θανάτους βάσει εμβολιασμού στην Αγγλία» μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαρτίου 2022.

Το σύνολο δεδομένων περιέχει διάφορους πίνακες που δείχνουν λεπτομέρειες όπως “Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους που περιλαμβάνουν COVID-19” και “Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους εκτός COVID-19”.

Δείτε περισσότερα 

       

Amazonios.net 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.