May 24, 2022

Η “Ευλογιά των πιθήκων” σχεδιασμένη να σκάσει για να συνεχίσουν την Ιατρική Τυραννία- ελεγχο και μείωση πληθυσμού..

 Η “Ευλογιά των πιθήκων” σχεδιασμένη να σκάσει για να συνεχίσουν την Ιατρική Τυραννία- ελεγχο και μείωση πληθυσμού..

 

H Eυλογιά των Πιθήκων έχει και διαφημιστικό τρέιλερ από τον Μάρτιο του 2021! Με την ευγενική χορηγία του ΠΟΥ, του ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Πριν ακομη εμφανιστεί ο Βασιλακόπουλος δήλωσε οτι έχουμε ΕΤΟΙΜΑ τα εμβόλια..Στην Ελλάδα μετέφεραν με C 130 απο Κεφαλονιά  σε ΚΑΨΟΥΛΑ με Νοσοκομους διαστημάνθρωπους  υποτιθέμενο κρούσμα Βρετανού  Τουρίστα  μαζι με την σύζυγο του για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες ακολουθώντας τη άγνωστη τακτική τους.

Τις τελευταίες όμως ώρες, η Ευλογιά των Πιθήκων παρουσιάζεται απο τα πληρωμένα και ελεγχόμενα Μεσα Εξαπάτησης οτι έχει εξαπλωθεί ραγδαία στις 4 γωνιές του πλανήτη. Είναι κατευθυνόμενο πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ  Εχουν  σημάνει συναγερμό κατ εντολή των Παρανοικών που ελέγχουν τον πλανήτη και οι ΙατροπολιτικεςΣυμμορίες αρχισαν να βγάζουν ανακοινώσεις μεσω των Υγειονομικών Αρχων  πολλών Χωρών.. Παραγγέλνουν εκατομμύρια εμβόλια που τα ειχαν έτοιμα

 περισσοτερα :

ΕΔΩ 

ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ.net

 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.