ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ - ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΟΠΡΊΑΣ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΑ

 

 

ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ - ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΟΠΡΊΑΣ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΑ

KORAKAS NEWS: Τι βόμβα; Η 5η δεν είναι βόμβα αγαπητοί αναγνώστες όταν εμείς σας τα γράφουμε απο τον Μάρτιο του 20 ότι έχετε να κάνετε με ανώμαλους κρατικούς εγκληματίες - όμως τώρα που πεθαίνουν μαζικα τα παιδάκια με τις 3πλες ενέσεις των χαζάρων, θα μάθετε τι εστί κοπρία για λάχανα...δεν σας έχουν για κάτι άλλο μόνο που εσείς 2,5 χρόνια μας θεωρειτε άρρωστους, ψεκασμένους, ανόητους και ίσως πιο ηλίθιους από εσάς. Θα δείτε, όπως βλέπετε κάθε μέρα, αν έχετε λίγο θάρρος και τους όρχεις Ελλήνων που δεν έχετε, ότι είστε για πολλά κλάματα. Τα ίδια τα παιδιά σας γίνονται κοπρία αλλά ο εγωισμός κάνει τούμπανο.


Καλή δύναμη και να γνωρίζετε ότι ο πόνος σας θα σας ερεθίσει για λίγο, θα σας περάσει όμως επειδή είστε γεμάτοι με το δηλητήριο του εγωισμού, της επιστήμης των κανιβάλων και την δικαιοσύνη του κώλου της πιο τρυπημένης αδερφάρας του πλανήτη.

Θα τα περάσετε/σουμε όλα μαζί....εδώ...εδώ θα αποδειχθεί ποιος είναι ο ποιο δυνατός θνητός!!!

Το άρθρο:

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης μίλησε για την πέμπτη δόση εμβολίου για τον κορονοϊό από Σεπτέμβρη σε συγκεκριμένες ηλικίες, τι είπε για τα κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά στην Ελλάδα, αλλά και για την ευλογιά των πιθήκων.

Σχετικά με την ηπατίτιδα στα παιδιά και τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ο Επίκουρος Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης, είπε ότι «φαίνεται πως δεν υπάρχει ανησυχία, παρατηρείται ύφεση και στην Βρετανία. Είναι καλά τα παιδιά, αυτά τα δύο νέα κρούσματα».

Για την ευλογιά των πιθήκων, ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε πως «δεν είναι κάτι που προς το παρόν θα απασχολήσει τον μέσο άνθρωπο. Είναι κάτι που μεταδίδεται σχετικά δύσκολα. Μπορεί να κυκλοφορούσε 1-2 χρόνια στην Ευρώπη, αλλά λόγω και της πανδημίας, ίσως κάποιοι ασθενείς δεν είχαν εξεταστεί σωστά στα εξωτερικά ιατρεία και τώρα αναζητούμε τα ίχνη, πως πέρασε η νόσος στην Ευρώπη».

«Αυτοϊάται, έχει χαμηλή θνητότητα και δεν μεταδίδεται όπως ο κορονοϊός, δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα», συμπλήρωσε ο κ. Μαγιορκίνης.

dikaiologitika

KORAKAS NEWS


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.