ΜΟΝΟ 44.821 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ - ΜΟΝΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΣΑΚΑΤΕΣ!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕ

 















ΜΟΝΟ 44.821 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ - ΜΟΝΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΣΑΚΑΤΕΣ!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕ

44.821 οι νεκροί και 4.351.483 οι τραυματίες μετά από τα "εμβόλια" για τον COVID-19 στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών, καθώς περισσότερες απάτες Pfizer έρχονται στο φως

Από τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων τραυματισμών, σχεδόν οι μισοί (1.972.105 ) είναι σοβαροί τραυματισμοί.

«Η σοβαρότητα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ύποπτη ανεπιθύμητη ενέργεια. μπορεί να χαρακτηριστεί ως «σοβαρό» εάν αντιστοιχεί σε ιατρικό συμβάν που οδηγεί σε θάνατο, είναι απειλητικό για τη ζωή, απαιτεί νοσηλεία, οδηγεί σε άλλη σημαντική ιατρικά κατάσταση ή παράταση της υπάρχουσας νοσηλείας, οδηγεί σε μόνιμη ή σημαντική αναπηρία ή αναπηρία, ή είναι συγγενές/γεννητικό ελάττωμα».

Όλους αυτούς που ξαφνικά σκάνε οι καρδιές τους, τους "ξεχνάνε" γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έσκασαν απο τα οφέλη!!! 

Αυτές είναι οι πληροφορίες που δίνει η βάση δεδομένων, αν όμως σκεφτείτε ότι η βάση δεδομένων ελέγχεται απόλυτα από τους ίδιους που σας εμβολιάζουν υποχρεωτικά με τον ΘΑΝΑΤΟ, συνεχίστε τα πιστεύω σας στους εστιάτορες κρεατικών...

Καλή ανακύκλωση να έχετε!!!

Η ηλιθιότητα είναι δολοφονική...και με αποδείξεις.


πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.