ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ - ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ




ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ - ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ

Ένα 10χρονο αγόρι πεθαίνει ενώ έπαιζε σε αγώνα για μικρούς στο Λονγκ Άιλαντ

2 Μαΐου 2022

Μια οικογένεια και μια πόλη βυθίζονται στο πένθος για τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού ενώ έπαιζε σε αγώνα μπέιζμπολ της Little League στο Λονγκ Άιλαντ το βράδυ της Παρασκευής.

ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ, Λονγκ Άιλαντ (WABC) -- Μια οικογένεια και μια πόλη βυθίζονται στο πένθος τη Δευτέρα, αφού ένα 10χρονο αγόρι πέθανε ενώ έπαιζε σε έναν αγώνα μπέιζμπολ της Little League στο Λονγκ Άιλαντ το Σαββατοκύριακο.

Ο Lazar LaPenna, μαθητής της τέταρτης τάξης στο East School στο Λονγκ Μπιτς, πέθανε την Παρασκευή αφού έτρεξε και κατέρρευσε.

Η δημοσιογράφος, Kristin Thorne, μίλησε με τον πληγωμένο πατέρα του Lazar στο σπίτι τους.

«Η πόλη ήταν τόσο εγκάρδια, όλοι», είπε ο Γκρεγκ Λαπένα μέσα σε δάκρυα.

Ο Γκρεγκ ΛαΠένα, ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας, είπε ότι ο Λάζαρ διαγνώστηκε πριν από αρκετά χρόνια με επιληψία, έπαιρνε φάρμακα και νοσηλευόταν από γιατρούς. Είπε ότι η οικογένεια δεν επέτρεψε στον Λάζαρ να παίξει κανένα άθλημα εκτός από το μπέιζμπολ.

Το βράδυ πριν πεθάνει, ο Λάζαρ και η οικογένειά του γιόρτασαν τα 10α γενέθλιά του σε ένα τοπικό εστιατόριο. Ο Gregg LaPenna είπε ότι μερικά από τα δώρα του Lazar εξακολουθούν να φτάνουν ταχυδρομικά.

«Είναι τόσο λυπηρό», είπε.

Ο Λάζαρ ήταν μεγάλος θαυμαστής των Μετς και του άρεσε να παίζει μπέιζμπολ. Το παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή στο Point Lookout Park ήταν όπως κάθε άλλο παιχνίδι -- μέχρι που δεν ήταν.

«Η τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν να στέκεται πρώτος και γύρισε προς το μέρος μου με ένα χαμόγελο», είπε ο Gregg LaPenna. "Κοίταξα τον πίνακα αποτελεσμάτων μου για να σημειώσω το χτύπημα και άκουσα τον αδερφό του να λέει "Ο Λάζαρ έχει μια κρίση" και κοιτάω κάτω, είχε πέσει στην πρώτη βάση. Όταν είδα το πρόσωπό του, ήξερα ότι δεν ήταν μια φυσιολογική κρίση».

abc7ny

KORAKAS NEWS



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.